Klantenservice

Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS

169.00

Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS

Deze wastafelmengkraan is op eerste gezicht vrij standaard, maar toch is hij vrij speciaal. Deze kraan  is namelijk volledig van RVS en met de juiste behandeling gaat deze kraan jaren lang mee. Met de kleine hendel kunt u gemakkelijk warm- en koud water mengen.

De uitloop is strak rond afgewerkt met aan het uiteinde een perlator. Een perlator biedt u veel voordelen omdat het zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.

Wat zijn de voordelen van het materiaal RVS?

RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juiste behandeling niet roesten. De naam zegt het eigenlijk al, dit product gaat een stuk langer mee dan kranen van messing. Daarnaast is RVS loodvrij en draagt het bij aan de milieubescherming & de gezondheid. RVS kranen hebben een milieuvriendelijker productieproces  is dan het proces van een verchroomde messing kraan.

Op de keramische binnendelen en thermostatische cartridges van de Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS geven wij 2 jaar.

Specificaties van de Best Design wastafelkraan

  • Volledig van RVS
  • Voorzien van een eenhendel
  • Voorzien van perlator
  • Mengfunctie
  • Hoogte van uitloop: 10.6 cm
  • 2 jaar garantie op keramische binnendelen en thermostatische cartridges

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top