Klantenservice

Opbouw wastafelmengkraan Best Design Logo Volledig RVS

217.00

Opbouw wastafelmengkraan Best Design Logo Volledig RVS

Dit is de luxe wastafelkraan van Best Design “logo”. Deze kraan is volledig van RVS, materiaal wat staat voor Roest Vrij Staal en gaat met de juiste behanddeling jaren lang mee. Daarnaast is dit model loodvrij en draagt bij aan de milieubescherming & de gezondheid, duurzaamheid. RVS kranen hebben een productieproces wat een stuk milieu vriendelijker is dan het proces van een verchroomde messing kraan.

De kraan is uitgerust met keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar dat zorgt dat het water geleidelijk doorloopt of stopt zodra u de hendel beweegt. Daarnaast heeft de kraan een perlator. Een perlator biedt u veel voordelen omdat het zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.

Wat zijn de voordelen van het materiaal RVS?

RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juiste behandeling niet roesten. De naam zegt het eigenlijk al, dit product gaat een stuk langer mee dan kranen van messing. Daarnaast is RVS loodvrij en draagt het bij aan de milieubescherming & de gezondheid. RVS kranen hebben een milieuvriendelijker productieproces  is dan het proces van een verchroomde messing kraan.

Op de keramische binnendelen en thermostatische cartridges van de Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS geven wij 2 jaar.

Specificaties van de Best Design wastafelkraan

  • Materiaal: RVS
  • Kleur: RVS
  • Voorzien van perlator
  • Wastafel mengkraan
  • Heeft keramische schijven
  • Hendel
  • Rondlopende uitloop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opbouw wastafelmengkraan Best Design Logo Volledig RVS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top