Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

   Breedte

    Diepte

     Dikte

      Hoogte

       Kleur

        Kleur kast

         Kleur onderkast

          Kleur wastafel

           Kleur zijpanelen

            Maatvoering

             Maatvoering aansluiting

              Maatvoering aanvoer

               Toont alle 2 resultaten

               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland

               Elektrische radiator badkamer

               De elektrische radiator badkamer is een trend. Deze radiator is duurzaam, energiezuinig en dus milieuvriendelijk. Bovendien is de elektrische radiator goedkoper omdat gas enorm duur is geworden.  Wilt u besparen op een radiator én een duurzame keuze maken? Dan is de elektrische radiator badkamer misschien wel iets voor u!

               Elektrische radiator badkamer ervaring

               De elektrische radiator badkamer heeft veel voordelen. De radiatoren werken snel en de gewenste warmte is heel nauwkeurig te bepalen. Bovendien zijn elektrische radiatoren milieuvriendelijk en een goedkope keuze. Vroeger werden badkamers verwarmd door middel van gas maar tegenwoordig is dat bijna onbetaalbaar en dat zal alleen maar toenemen. In de toekomst zal elektra dan ook dé warmtebron worden in uw badkamer.

               De elektrische radiator is echter ongunstig om uw hele huis te verwarmen. Dat zal op een gegeven moment te duur worden. Dit komt omdat de elektrische radiator gemaakt is om kleine ruimtes op te warmen. De traditionele radiator (op gas) verbruikt in het al geheel minder maar heeft meer tijd nodig om op te warmen vergeleken met de elektrische verwarming. Elektrische radiatoren zijn bedoeld om in een korte tijd, kleine ruimte op te warmen. Perfect voor bijvoorbeeld een badkamer.

               De elektrische verwarming badkamer is nog zuiniger geworden dankzij de elektrische thermostaat die zelf bepaald wat de meest zuinige manier is om op te warmen. Zo zal het milieu én uw portemonnee baat hebben bij een elektrische radiator. Daarbij zijn elektrische radiatoren meestal voorzien van een open-raam-detectie. Dit is een functie in de radiator waardoor de radiator automatische kan stoppen met verwarmen wanneer er een raam openstaat.

                

               Elektrische radiator badkamer soorten

               Er zijn vele opties als het gaat om de elektrische verwarming. De meeste elektrische radiatoren kunt u helemaal naar uw eigen wensen kiezen. Kleur en soort, u bepaalt. Er zijn veel verschillende soorten elektrische badkamer radiatoren. Zo is de elektrische handdoekradiator erg gewild. Dat is natuurlijk begrijpelijk; deze radiator is multifunctioneel. Zo warmt de elektrische handdoekradiator niet alleen uw badkamer op, ook uw handdoek. Bovendien zal uw handdoek sneller opdrogen!

               Ook heeft u keuze uit de paneelradiator. Dit is een elektrische verwarming bedoeld om ruimte te besparen. De paneelradiator is klein en wordt vaak onder een raam geplaatst. Deze radiator is dus ideaal als u weinig plek heeft in uw badkamer. De laatste soort elektrische verwarming voor in uw badkamer is de design radiator. Deze is perfect voor u wanneer u uw radiator graag wil laten opvallen. De design radiator onderscheidt zich door, u raadt het al, een prachtig design. Deze radiator zal uw badkamer een unieke, luxe look geven.

               Elektrische radiator badkamer aansluiten

               Het aansluiten van een elektrische radiator in uw badkamer is niet moeilijk. U hangt de verwarming op de gewenste plek en u steekt de stekker in het stopcontact. Echter is het wel handig om te checken of dat de elektrische installatie van de ruimte een radiator aankan. Soms kan uw elektrische installatie niet meer vermogen bieden. We raden aan om dit met een installateur of elektricien te bespreken.

               Ook is het belangrijk om te checken wat de capaciteit gaat zijn van uw elektrische verwarming. Een grote ruimte heeft natuurlijk een verwarming nodig met een grotere capaciteit. Ook is de vraag of u meerdere (kleine) verwarmingen gaat plaatsen of een grote. Wilt u hier even over overleggen? Bel ons of stuur ons een berichtje op de site!

               Elektrische radiator badkamer zwart

               Een elektrische radiator in het zwart is erg gewild. Zwart is een kleur waar de laatste tijd veel vraag naar is en dat is begrijpelijk. Bevat uw badkamer al veel (hout)bruine, grijze en/of witte kleuren? Dan is zwart een mooie optie voor uw badkamer. Een elektrische zwarte verwarming zal uw badkamer een stoere uitstraling geven en geeft uw badkamer een industrieel tintje.

               Persoonlijk advies

               Heb je persoonlijk advies nodig? Dat begrijpen wij want geen badkamer is hetzelfde. Neem gerust contact met ons op of stuur Max een berichtje via de chat.

               Scroll naar top