Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

   Breedte

    Diepte

     Dikte

      Hoogte

       Kleur

        Kleur kast

         Kleur onderkast

          Kleur wastafel

           Kleur zijpanelen

            Maatvoering

             Maatvoering aansluiting

              Maatvoering aanvoer

               It seems we can't find what you're looking for.

               Badkamermeubel 140 cm

               U heeft een grote badkamer en bent opzoek naar een bijpassend meubel om de wand te vullen. Het is voor zelfsprekend dat u niet gaat voor een klein meubel, maar een grote die de wand een beetje opvult. Na wat meten bent u tot de conclusie gekomen dat 140 cm de beste maat is. Bij badkamermeubel outlet hebben we de mooiste exemplaren van 140 cm die geschikt zijn voor een grote badkamer.

               Badmeubel 140 cm

               Een badmeubel van 140 cm bestaat vaak uit 4 lades. Dit betekent niet dat er geen bestaan met 2 lades. De reden dat badkamermeubelen vaker uit 4 lades bestaat is omdat deze meubelen vaak uit 2 kasten bestaat. Eigenlijk is dit ook beter, want dan zijn de lades in het meubel sterker.

               Een wastafelmeubel van 140 cm heeft dus veel ruimte en dit geld ook voor in de lades. Met een badmeubel van 140 cm kan je niet alleen naast elkaar je tanden poetsen, maar heb je ook veel ruimte in de lades waardoor je veel spullen kwijt kan.

               Bij een groot meubel zien we vaak opbouwkommen of wastafels die uit 2/1 bakken bestaan. Deze 2 bakken vallen dan mooi in het meubel, waardoor er een dunne en strakke uitstraling ontstaat. Het nadeel aan deze bakken is dat ze vaak in het meubel vallen, waardoor een stuk ruimte in de lades wordt opgevuld. Bij een badkamermeubel van 140 cm met 1 wasbak heeft u veel afzetruimte om spullen op te zetten. Daarnaast is het ook gewoon een heel gaaf design.

               Beschikbare kleuren

               Onderstaand omschrijven we de beschikbare kleuren van onze grote badkamermeubelen.

               Eiken badkamermeubel 140 cm

               Op dit moment zijn houtlook of eiken badkamermeubelen van 140 cm erg populair. Onder het woord eiken verstaan we eigenlijk heel veel verschillende kleuren, maar eigenlijk kunnen we het onderscheiden tussen licht en donker eiken. De reden van al deze kleuren is omdat er geprobeerd wordt door de leveranciers om hout na te printen op de wastafelmeubelen. Zo is bijvoorbeeld op dit moment noten eiken een van de meest populaire eiken kleuren.

               Badkamermeubel 140 cm zwart

               De grootste hype op dit moment in de badkamer is toch wel zwart. Per persoon verschilt de smaak tussen normaal zwart of mat zwart. Een badkamermeubel van 140 cm in de kleur zwart creëert een gave, moderne en industriële look. Zwarte wastafelmeubelen worden vaak gecombineerd met zwarte kranen, douchewanden en accessoires. Het is geeft een enorm gave look om de kleur vaker in de badkamer voor te laten komen. Denk hierbij aan wc borstels, toilethouders en handdoekhouders.

               Badkamermeubel 140 cm wit

               Tot slot zijn badkamermeubelen in het wit niet weg te denken in een badkamer. Wit kan gemakkelijk gecombineerd worden met tegels. Vaak zien we dat de zoektocht ook begint bij tegels en dat mensen soms verliefd worden op gekke kleuren. Op dat moment is een wit meubel de perfecte combinatie. Ook voor mensen met keuze stress is wit de perfecte optie.

               Advies van badkamermeubel outlet

               Komt u er nu na het lezen van deze informatie nog steeds niet helemaal aan uit? Dan helpen Max of Viktor u graag verder. Neem gerust contact met ons op via de live chat, telefoon of kom gewoon even langs, dan zetten wij een bakje koffie klaar! Bekijk onze openingstijden op de contact pagina.

               Scroll naar top