Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

  Breedte

  Diepte

  Dikte

   Hoogte

   Kleur

    Kleur kast

    Kleur onderkast

     Kleur wastafel

     Kleur zijpanelen

      Maatvoering

      Maatvoering aansluiting

       Maatvoering aanvoer

        Toont alle 4 resultaten

        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Badkamermeubel 60 cm (nieuw)

         Sanilet eiken badkamermeubel & wastafel – 60 cm

         Vanaf 340.00 Opties selecteren
         Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland

        Badkamermeubel met spiegelkast

        Na flink wat meetwerk en discussies is de kogel door de kerk en komt er een spiegelkast boven het badkamermeubel te hangen. In dit artikel omschrijven we de voordelen, opties en waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een spiegelkast.

        Badkamer spiegelkast met verlichting

        Een van de meest gewilde optie op een spiegelkast is de verlichting. Verlichting is erg handig en zijn in verschillende modellen te verkrijgen. De meest voorkomende verlichting is opbouwverlichting, die verkrijgbaar is in chroom en zwart. Vaak zien we dat mensen hun kraan combineren met de kleur verlichting. Helaas hebben we geen gekke kleuren zoals goud, gun metal of rose goud die op dit moment erg populair zijn.

        Naast opbouwverlichting heb je ook indirecte ledstrips. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder sensor. Zonder sensor wordt de verlichting aangesloten op het netwerk en met sensor kan het aangezet worden door middel van een hand beweging.  Indirecte ledstrips komen boven of onder de spiegelkast, waardoor het niet direct in uw gezicht schijnt. Opbouwverlichting is daarom aan te raden op het moment dat u graag licht wilt tijdens het make uppen.

        Spiegelkast extra opties

        Zoals hierboven al beschreven is een van de meest gekozen opties om verlichting bij de spiegelkast te nemen. Wat we ook vaak zien zijn badkamer spiegelkasten met een stopcontact. Hier kan bijvoorbeeld een elektrische tandenborstel, fuhn, stijltang of krultang op aangesloten worden. Op deze manier staat uw wastafel niet helemaal vol, maar is alles netjes achter de spiegel verwerkt.

        Beschikbare maten

        Ons assortiment bestaat uit veel spiegelkasten met verschillende afmetingen. Ook zijn er 2 verschillende hoogtes beschikbaar.

        Badkamermeubel 60 cm met spiegelkast

        Een badkamermeubel van 60 cm met een spiegelkast is de perfecte keus voor een kleine badkamer. De reden dat het een goede keuze is omdat het extra ruimte creëert in een kleinere badkamer. Een spiegelkast van 60 cm bestaat altijd uit 1 spiegeldeur. Afhankelijk van welk model u kiest is de deur enkel een spiegel of heeft het een houten plaat als deur.

        Badkamermeubel 70 cm met spiegelkast

        Zit u te twijfelen tussen 60 en 80 cm? Dan is een badkamermeubel van 70 cm met spiegelkast misschien een betere keuze! Het is een ideaal tussenmaatje die perfect past in wat kleinere badkamers. Maak met zijpanelen de spiegelkast dezelfde kleur als uw wastafelonderkast.

        Badkamermeubel 80cm met spiegelkast

        Ook een badkamermeubel van 80cm met spiegelkast is een goede optie voor in een kleinere badkamer. Een spiegelkast van 80 cm is te verkrijgen met een enkele deur en met 2 deuren. Deze deuren kunnen (afhankelijk van het model) enkel of dubbel gespiegeld zijn. Bij de luxere variant bestaat de deur alleen van glas en bij de minder luxe variant zit er een houten plaat tussen de 2 spiegels.

        Badkamermeubel 90 cm met spiegelkast

        Een badkamermeubel van 90 cm met spiegelkast is een perfecte optie voor mensen die aan het twijfelen zijn tussen 80 en 100 cm. Ook deze maat is namelijk een tussenmaat voor een kleinere badkamer. Voeg extra opties toe om de spiegelkast naar wens te maken.

        Badkamermeubel 100 cm met spiegelkast

        Een van de meest voorkomende maten in een badkamer is toch wel 100 cm. Het is net een tussenmaatje van een grote en kleine badkamer. Een spiegelkast van 100 cm is een perfecte keuze als u wat meer ruimte wilt creëren in uw badkamer. Maak de spiegelkast af met de extra beschikbare opties om hem helemaal naar wens te maken.

        Badkamermeubel 120 cm met spiegelkast

        In het geval dat u gekozen heeft voor een badkamermeubel van 120 cm is een spiegelkast een goede optie als u nog niet voldoende ruimte heeft. De luxe variant van INK heeft dubbel gespiegelde deuren, daarnaast bestaat ook de keuze om de rechter spiegel iets meer te laten inzoomen zodat het make uppen gemakkelijker is.

        Hoge spiegelkast badkamer

        Afhankelijk van welk model u kiest bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een hoge spiegelkast in de badkamer. De normale hoogte van een spiegelkast is 60 cm. Mocht u nou een extra planchet willen kunt u ook kiezen voor een spiegelkast van 74 cm hoog. Let wel op dat deze niet in alle modellen verkrijgbaar zijn.

        Advies van badkamermeubel outlet

        Komt u er nu na het lezen van deze informatie nog steeds niet helemaal aan uit? Dan helpen Max of Viktor u graag verder. Neem gerust contact met ons op via de live chat, telefoon of kom gewoon even langs, dan zetten wij een bakje koffie klaar! Bekijk onze openingstijden op de contact pagina.

        Scroll naar top