Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

   Breedte

    Diepte

     Dikte

      Hoogte

       Kleur

        Kleur kast

         Kleur onderkast

          Kleur wastafel

           Kleur zijpanelen

            Maatvoering

             Maatvoering aansluiting

              Maatvoering aanvoer

               It seems we can't find what you're looking for.

               Badkamermeubel met waskom

               Na slapelozen nachten is de kogel door de kerk en wordt het een badkamermeubel met waskom. De laptop wordt open geslagen en u komt tot de conclusie dat er een eindeloos aanbod is aan badkamermeubelen en waskommen. In dit artikel gaan we dieper in op een badkamermeubel met waskom en leggen we uit waar u rekening mee moet houden tijdens het aanschaffen.

               Wastafelmeubel met waskom: Welke opties zijn er?

               Onderstaand geven we een korte toelichting welke opties er beschikbaar zijn bij het aanschaffen van een wastafelmeubel met waskom

               Kleuren

               Een badkamermeubel met waskom is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo bestaan er vierkante, ronden en ovalen waskommen die ook nog is verkrijgbaar zijn in de meest gekke kleuren. Over het algemeen zien we dat er vaak gekozen wordt voor normale kleuren zoals (mat) wit, (mat) zwart of natuursteen.

               Badkamermeubel hout met waskom

               Een waskom kan eigenlijk op elke kleur onderkast, vooral als er gekozen wordt voor een waskom die een neutrale kleur heeft. Toch zien we dat een waskom vaker gecombineerd wordt met hout dan met een neutrale kleur onderkast. Een badkamermeubel van hout met waskom is een goede keuze bij tegels die ook een zelfde houtkleur hebben. Badkamermeubelen in de kleur hout zijn namelijk in veel verschillende kleuren te verkrijgen, zodat u altijd een badkamermeubel met de kleur hout kan matchen bij de tegel.

               In ons assortiment kunt u zelf uw badkamermeubel met waskom samenstellen. Probeer onze configurator uit en stel uw droommeubel samen!

               Badkamermeubel met 2 waskommen

               Een badkamermeubel met 2 waskommen is een goede optie als u een grote badkamer heeft. We zien dat een badkamermeubel met 2 waskommen eigenlijk pas begint vanaf 120 cm. In dit geval moet er in de afdekplaat (plaat die op het meubel komt, ook wel wastafelblad genoemd) 2 gaten gemaakt worden voor de waskommen. Afhankelijk of u kranen uit de muur heeft of opbouw, moeten er ook nog 2 extra gaten worden geboord voor de kranen die uit het meubel komen.

               Badkamermeubel met 1 waskom

               Een badkamermeubel met 1 waskom is een goede keuze als u een kleinere badkamer heeft. Echter, een groot badkamermeubel kan ook enkel 1 waskom hebben met een afzetruimte aan de andere kant. Dit geeft een super gaaf design.

               Het voordeel aan badkamermeubel van klein formaat met een waskom is dat u aan de zijkanten veel ruimte overhoud om spullen neer te leggen.

               Badkamermeubel voor waskom

               Wat wij zien is dat en waskom eerder wordt gekozen dan een badkamermeubel. Als u opzoek bent naar een badkamermeubel voor uw waskom dan zoekt u een badkamermeubel met een afdekplaat. Deze afdekplaat hebben wij in elke maat en kleur van de badkamermeubelen in ons assortiment. Zo kunt u alle beschikbare wastafelonderkasten combineren met een eerder gekozen waskom.

               Voordeel waskom

               Een groot voordeel aan het hebben van een waskom is dat deze niet ruimte inpikt in de bovenste laden. Omdat de waskom op het meubel valt kan de afvoer gemakkelijk worden weggewerkt met een ruimtebesparende sifon. Let wel op dat de afvoer weg wordt gewerkt achter het ladensysteem. Diepe badkamermeubelen hebben hier vaak speciaal een ruimte voor, maar ondiepe badkamermeubel (40 cm diep) hebben deze ruimte meestal niet.

               Advies van badkamermeubel outlet

               Komt u er nu na het lezen van deze informatie nog steeds niet helemaal aan uit? Dan helpen Max of Viktor u graag verder. Neem gerust contact met ons op via de live chat, telefoon of kom gewoon even langs, dan zetten wij een bakje koffie klaar! Bekijk onze openingstijden op de contact pagina.

                

               Scroll naar top