Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

  Breedte

  Diepte

  Dikte

   Hoogte

   Kleur

    Kleur kast

    Kleur onderkast

     Kleur wastafel

     Kleur zijpanelen

      Maatvoering

      Maatvoering aansluiting

       Maatvoering aanvoer

        Toont alle 8 resultaten

        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland
        • Direct leverbaar
         Wij bezorgen door heel Nederland

        Badkamermeubel zwart

        Overal zijn tegenwoordig zwarte badkamermeubelen te vinden. Het internet staat vol met keuzes en de kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom leggen we hieronder makkelijk uit wat de opties bij Badkamermeubel-outlet zijn, en waar u rekening mee kunt houden.

        Zwart badkamermeubel

        Allereerst is het handig om te weten dat het materiaal van de meeste zwart badkamermeubel melanine is. Dit is het meest voorkomende materiaal. De reden hiervan is dat echt hout 1 keer in het 5 jaar opgeschuurd moet worden en een nieuwe laklaag moet krijgen. Melamine heeft een kunststof laag, wat beter tegen vochtige ruimtes kan en niet behandeld hoeft te worden.

        Wat tegenwoordig echter een trend is, zijn zwarte metalen frames als badkamermeubel. Misschien een leuke tip voor u om uzelf in te verdiepen.

        Een zwart badkamermeubel is een goede keuze voor uw badkamer als u uw badkamer chic wilt maken. Bovendien is zwart makkelijk te combineren met andere kleuren. Zo kun je een stijlvol contrast maken met wit. Maar ook met andere donkere kleuren, zoals bruin, valt goed te combineren. Erg populaire combinaties met een zwart badkamermeubel is goud of brons. Zo geeft u uw badkamer een wat luxere uitstraling. Wilt u uw badkamer er stoer uit laten zien? Dan is de industriële look misschien iets voor u. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor houten accenten of metalen elementen.

        Een badkamermeubelset zwart is verkrijgbaar met spiegelkast, spiegel met aluminium frame of ledverlichting.

        Badkamermeubel zwart hout

        Een badkamermeubel zwart hout is op dit moment een grote trend. Het badkamermeubel lijkt van afstand zwart, echter als je dichterbij het meubel komt zal je zien dat het badkamermeubel zwart eiken is. Je kunt hierbij denken aan verbrand hout, wat helemaal zwart is maar toch de houten structuur heeft.

        Badkamermeubel hout met zwart

        Een mooie combinatie voor uw badkamer is hout met zwart. Denk bijvoorbeeld aan een bruin badkamermeubel met zwarte grepen aan de lades. Of misschien wel andersom. Deze kleuren combinatie zullen uw badkamer een warm uiterlijk geven.

        Wastafel in dezelfde kleur of een andere?

        Op uw badkamermeubel komt natuurlijk een wastafel of waskom. U wilt natuurlijk dat deze mooi matcht met het zwarte badkamermeubel. Voor welke kleur gaat u en voor welk materiaal?

        Een zwarte wastafel op een zwart badkamermeubel is misschien een mooie optie voor u. Door de ‘zwart op zwart’-combinatie lijkt uw wastafel en badkamermeubel op een geheel. U zou ook juist kunnen kiezen voor een witte wastafel. Zo creëert u een mooi contrast tussen de wastafel en het zwarte meubel.

        De wastafel kunt u bij ons voornamelijk in twee materialen kiezen. Kunststof of natuursteen. Wanneer u voor een luxe badkamer-look gaat adviseren we een wastafel van kunststof. Gaat u voor een stoerdere, industriële look? Dan is een wastafel van natuursteen misschien iets voor u!

        Persoonlijk advies?

        We begrijpen dat u misschien veel moeite heeft met kiezen. Wij willen u daar graag bij helpen. U kunt altijd langskomen bij onze showroom om de badkamermeubels zelf te bekijken. In de showroom kunt u ook zelf wat combinaties maken die u geschikt lijken voor uw badkamer.

        Ook helpen we u graag van afstand! Klik hier om contact met ons op te nemen of stuur Max een berichtje via de website.

        Scroll naar top