Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

Bouwkwaliteit

  Breedte

  Diepte

   Dikte

    Hoogte

    Kleur

    Kleur kast

     Kleur onderkast

      Kleur wastafel

       Kleur zijpanelen

        Maatvoering

         Maatvoering aansluiting

          Maatvoering aanvoer

           Toont alle 7 resultaten

           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland

           Douchecabine 100×100

           Bent u op zoek naar een douchecabine 100×100 cm? Dan bent u bij de badkamermeubel outlet op het juiste adres. Binnen ons assortiment vind u veel verschillende douchecabines met verschillende hoogtes, vormen en glas dikte. Voor elk budget is er wel een douchecabine te vinden. In onderstaand artikel gaan we dieper in op de verschillen, trends en andere zaken van douchecabines.

           Douchecabine zwart 100×100

           Op dit moment is een douchecabine zwart 100×100 een veel voorkomend item in de badkamer. Dit komt omdat zwarte producten op dit moment heel erg populair zijn. Het creëert namelijk een industriële, maar ook moderne uitstraling. Het is super gaaf om de zwarte details vaker terug te laten komen in de badkamer. Een douchecabine is vaak het grootste product in de badkamer, samen met een regendouche in het zwart maakt dit je industriële badkamer helemaal af.

           Zwart sanitair is leuk, maar wel gevoelig voor kalk aanslag. Om dit probleem te tackelen adviseren wij altijd om een waterontharder te nemen. Dit zuivert het water voor een groot deel van het kalk.

           Complete douchecabine 100×100

           Wanneer u een de producten voor de badkamer aan het verzamelen bent, wilt u natuurlijk wel dat de douchecabine 100×100 cm compleet is. Iedereen heeft andere wensen en er zijn verschillende opties voor de montage van uw douchecabine. Sommige mensen willen de tegels door laten lopen en op die tegels de douchecabine monteren, terwijl andere misschien een houten vloer hebben en kiezen voor een douchebak. Dit is dan ook de reden dat we de producten los van elkaar verkopen. Een complete douchecabine van 100×100 cm is voor de ene persoon met douchebak en de andere zonder. Douchecabines worden wel altijd geleverd met aluminium profielen en nodige schroeven.

           Een complete douchecabine 100×100 cm wordt dus altijd geleverd met de profielen, het glaswerk en nodige schroeven. Er zijn verschillende vormen douchecabines die bepalen uit hoeveel delen de cabine bestaat. De meeste zullen bestaan uit 2 delen, omdat men vaak kiest voor een vierkante of rechthoekige, maar mocht u kiezen voor een ruimtebesparende douchecabine van 100×100 dan is deze vaak 4-delig.

           Gesloten douchecabine 100×100

           In ons assortiment zul je zien dat er verschillende cabines zijn en dat inloopdouches tegenwoordig ook erg populair zijn. Echter is het altijd fijn om een gesloten douchecabine te hebben, zodat het water niet in uw badkamer zal komen. Er zijn veel verschillende manieren om een douchecabine te sluiten, namelijk via een schuifdeur en draaideur. Afhankelijk van uw ruimte kunt u kiezen voor de meest geschikte en praktische optie in de badkamer. Heeft u een kleine badkamer? Dan adviseren wij altijd een schuifdeur, want het openklappen van een swingdeur heeft altijd zijn draaihoek nodig.

           Douchecabine goedkoop

           Iedereen heeft een eigen budget en daar hebben wij een gepaste oplossing voor. Maakt kwaliteit voor u echt niets uit en wilt u de verbouwing of vervanging zo goedkoop mogelijk houden? Kijk dan naar douchewanden van 5 of 6 mm dik. Wilt u toch een combinatie tussen kwaliteit en betaalbaar? Kijk dan naar 8mm dik glas. Wij zullen altijd een dikte van minimaal 8mm aanraden, omdat deze minder snel kapot gaan.

           Advies

           Het uitkiezen van een douchewand is niet gemakkelijk en dat begrijpen we bij de badkamermeubel outlet maar al te goed! Wij deinzen er daarom niet van terug om u te helpen en een gepaste douchewand te vinden. Benader onze klantenservice en we denken graag met u mee!

           Scroll naar top