Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

Bouwkwaliteit

  Breedte

  Diepte

   Dikte

    Hoogte

    Kleur

    Kleur kast

     Kleur onderkast

      Kleur wastafel

       Kleur zijpanelen

        Maatvoering

         Maatvoering aansluiting

          Maatvoering aanvoer

           Toont alle 9 resultaten

           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland

           Douchecabine 80×80

           Bent u op zoek naar een douchecabine 80×80 cm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij de badkamermeubel outlet hebben we een ruim assortiment aan douchecabines in verschillende maten en soorten. De douchecabine 80×80 is perfect voor een kleine badkamer en zal niet veel plek in beslag nemen.

           Door de verschillende vormen douchecabines van 80 cm in ons assortiment bent u er zeker van dat u kunt slagen. Zo hebben we vierkanten douchecabines, maar ook kwartronde en rechthoekige. Kwartronde zijn al helemaal handig als u een kleine badkamer heeft of simpelweg geen grote douche nodig heeft. Door de ronde voorkant blijft er namelijk een stuk meer ruimte over dan een vierkante.

           Complete douchecabine 80×80

           U bent op zoek naar een complete douchecabine 80×80 cm, maar wat is een complete douchecabine? Eigenlijk bestaat een douchecabine uit verschillende delen, afhankelijk van het model dat u kiest, zijn dit er 2, 3 of soms zelfs 4! Uiteindelijk wordt dit door de vorm van de douchecabine bepaalt. Zoals u wel weet bestaat een douchecabine uit glas en aluminium profielen die aan de muur bevestigd worden en het glas op zijn plek houdt.

           Een complete douchecabine van 80×80 cm bestaat dus uit het glaswerk, de handvaten voor de deuren en de aluminium muurbevestigingen. Maar op het moment dat je dit hebt ben je natuurlijk nog niet helemaal compleet. Voordat je kan douche heb je namelijk ook een douchebak en afvoersifon nodig. Deze zitten standaard nooit bij een douchecabine, maar kunt u uiteraard altijd los bij de badkamermeubel outlet bestellen!

           Douchecabine 80×80 glaswerk

           Al het glas van onze douchecabines bestaan uit safety glass. Dit houdt in dat als de douchewand barst, het uit elkaar valt in kleine stukjes, waar u of uw kind zich minder snel aan kan snijden. Tot slot is safety glass ook een stuk flexibeler waardoor het minder snel zal breken.

           Douchecabine 80×80 zwart

           Een van de grotere trends in de badkamer is op dit moment toch echt de zwarte kleur en als kers op de taart is een douchecabine 80×80 zwart een perfecte aanvulling van uw industriële badkamer. Een douchecabine in het zwart is erg opvallend. Daarnaast is een douchecabine in het zwart een echte eyecatcher omdat het t grootste product is van uw badkamer. Samen met een mat zwarte regendouche maakt het de badkamer super strak. Bovendien valt zwart met veel kleuren te combineren. Wij zien daarom veel badkamers met zwarte elementen en opvallende gave kleuren.

           Gesloten douchecabine 80×80

           In ons assortiment zul je zien dat er verschillende cabines zijn en dat inloopdouches tegenwoordig ook erg populair zijn. Echter is het altijd fijn om een gesloten douchecabine te hebben, zodat het water niet in uw badkamer zal komen. Er zijn veel verschillende manieren om een douchecabine te sluiten, namelijk via een schuifdeur en draaideur. Afhankelijk van uw ruimte kunt u kiezen voor de meest geschikte en praktische optie in de badkamer. Heeft u een kleine badkamer? Dan adviseren wij altijd een schuifdeur, want het openklappen van een swingdeur heeft altijd zijn draaihoek nodig.

           Douchecabine kwartrond 80×80

           Zoals al eerder vernoemd in dit artikel is een douchecabine kwartrond 80×80 centimeter ideaal voor een kleine badkamer. De ronde voorkant ziet er niet alleen gaaf uit qua design, maar is ook nog is erg praktisch. De ronding bespaard namelijk erg veel ruimte in de badkamer en deze ruimte kunt u dan weer gebruiken als extra beweegruimte.

           Douchecabine goedkoop

           Iedereen heeft een eigen budget en daar hebben wij een gepaste oplossing voor. Maakt kwaliteit voor u echt niets uit en wilt u de verbouwing of vervanging zo goedkoop mogelijk houden? Kijk dan naar douchewanden van 5 of 6 mm dik. Wilt u toch een combinatie tussen kwaliteit en betaalbaar? Kijk dan naar 8mm dik glas. Wij zullen altijd een dikte van minimaal 8mm aanraden, omdat deze minder snel kapot gaan.

           Advies

           Het uitkiezen van een douchewand is niet gemakkelijk en dat begrijpen we bij de badkamermeubel outlet maar al te goed! Wij deinzen er daarom niet van terug om u te helpen en een gepaste douchewand te vinden. Benader onze klantenservice en we denken graag met u mee!

           Scroll naar top