Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

   Breedte

   Diepte

    Dikte

     Hoogte

     Kleur

     Kleur kast

      Kleur onderkast

       Kleur wastafel

        Kleur zijpanelen

         Maatvoering

          Maatvoering aansluiting

           Maatvoering aanvoer

            Toont alle 5 resultaten

            • Direct leverbaar
             Wij bezorgen door heel Nederland
            • Direct leverbaar
             Wij bezorgen door heel Nederland
            • Direct leverbaar
             Wij bezorgen door heel Nederland
            • Direct leverbaar
             Wij bezorgen door heel Nederland
            • Direct leverbaar
             Wij bezorgen door heel Nederland

            Badwand

            Een badwand is een glazen wand die uw badkamer beschermt tegen opspattend water. Het zou zo kunnen zijn dat u een douche in uw bad heeft, dan is een badwand ideaal. We hebben verschillende soort badwanden in ons assortiment. Zo hebben we een normale badwand, maar ook een badwand die inklapbaar is. Ook hebben we badwanden in de vorm van een draaideur. Dit is extra handig als u weinig ruimte in uw badkamer heeft.

            Badwand zwart

            De badwand zwart is erg populair. Dit komt omdat de zwarte kleur van het frame waar de badwand mee omringd wordt, zorgt voor een stoere uitstraling. De badwand wordt zo omringd door zwart metaal wat een mooi detail kan zijn voor uw badkamer.

            Let er wel op, dat door een badwand met zwart frame te kopen, u niet de ruimte creëert zoals u dat wel doet bij een badwand zonder frame. Een badwand zonder frame geeft vaak een ruimtelijke uitstraling omdat het lijkt alsof er niet eens een badwand is. Hij is compleet doorzichtig.

            Badwand tweedelig

            Een badwand tweedelig kan handig zijn als u een douche heeft in uw badkuip. Met een tweedelige badwand kunt u een deel naar buiten klappen. Dan gebruikt u hem als een soort van deur. Of u klapt een deel van de badwand naar binnen en zo creëert u uw eigen douchecabine. Zo heeft u meer bescherming van opspattend water.

            Badwand driedelig werkt uiteraard helemaal hetzelfde, alleen heb je dan meer mogelijkheden met vouwen.

            Beschermende functie badwand

            Staat uw bad naast een badkamermeubel? Dan raden we u sterk aan om daartussen een badwand te installeren. Zoals eerder vermeld is een badwand bedoeld om opspattend water tegen te houden. Dit komt de levensduur van uw badkamermeubel alleen maar ten goede. Stel u voor dat het water van uw douche of bad op het hout van een badkamermeubel komt, dan zal het meubel het niet lang volhouden.

            Glazen badwand

            Een badwand is altijd van glas. Dit is een fijn materiaal voor schoonmaken, water tegenhouden en uw badkamer ruimtelijk laten ogen. Het glas van de badwanden zijn van veiligheidsglas. Dit is hetzelfde soort glas als waarschijnlijk in uw koelkast zit. Het glas is erg sterk en wanneer het om een of andere reden toch breekt, zal het breken in duizenden korrels. Zo zal u of uw geliefde zich niet bezeren.

            De dikte van het glas varieert vaak merken we. Het hangt ook maar net af van uw wensen. Dik glas zal steviger zijn en warmte beter binnen houden. Meestal zijn onze badwanden 6mm dik.

            Persoonlijk advies

            Wilt u even kijken wat er allemaal mogelijk is voor uw badkamer? Schroom niet om contact met ons op te nemen! We helpen u graag.

             

            Scroll naar top