Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

Bouwkwaliteit

  Breedte

  Diepte

   Dikte

    Hoogte

    Kleur

    Kleur kast

     Kleur onderkast

      Kleur wastafel

       Kleur zijpanelen

        Maatvoering

         Maatvoering aansluiting

          Maatvoering aanvoer

           Toont alle 4 resultaten

           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland

           Douchewand 60 cm

           Met een douchewand maakt u eenvoudig een moderne inloopdouche. Met een douchewand zorgt u ervoor dat het water en de warmte binnen de gewenste ruimte blijft. Een douchewand van 60 centimeter is geschikt voor u wanneer u een kleinere ruimte wil afbakenen met een douchewand. De douchewand van 60 centimeter is het kleinste formaat douchewand die bij ons beschikbaar is.

           Een douchewand 60 cm is makkelijk te monteren aan de muur of plafond met een stabilisatiestang. Een stabilistatiestang zorgt voor extra versteviging van uw douchewand.

           Wilt u meer algemene informatie over douchewanden? Dan verwijzen we u graag door naar de pagina over douchewanden.

           Douchewand zwart 60 cm

           Douchewand 60 cm zwart is populair. Dit is een kleine douchewand met zwarte accenten. Zwart is een trend in badkamers omdat het een industriële sfeer geeft aan de badkamer. Denkt u na over een douchewand zwart 60 cm? Dan adviseren we u deze te combineren met een regendouche om de industriële look helemaal af te maken.

           Glazen douchewand 60 cm

           De douchewand 60 cm is altijd van glas. Toch zit er veel verschil in de soort glas. Zo heeft u keuze uit helder-, mat- of rookglas. Ook is het grootste deel van onze douchewanden gemaakt van veiligheidsglas. Dit is een glassoort dat moeilijk kapot gaat. Wanneer dit toch gebeurt dan zal het glas in heel veel kleine korrels breken en zult u zich minder snel bezeren.

           Douchewand 60 cm op maat

           Wanneer uw badkamer aparte vormen heeft die niet te combineren zijn met een normale douchewand, is het lastig om de juiste douchewand te vinden. Wilt u een douchewand 60 cm op maat hebben? Dat kan bij ons. Neem gerust contact met ons op via de klantenservice.

           Persoonlijk advies

           Heeft u persoonlijk advies nodig? Of wilt u even overleggen met ons over de mogelijkheden? Kom dan gerust naar onze showroom of neem contact op met Max via de chat, hij beantwoordt uw vragen graag.

           Scroll naar top