Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

Bouwkwaliteit

  Breedte

  Diepte

   Dikte

    Hoogte

    Kleur

    Kleur kast

     Kleur onderkast

      Kleur wastafel

       Kleur zijpanelen

        Maatvoering

         Maatvoering aansluiting

          Maatvoering aanvoer

           Toont alle 5 resultaten

           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland
           • Direct leverbaar
            Wij bezorgen door heel Nederland

           Douchewand 70 cm

           Een douchewand 70 cm is een smalle douchewand voor in uw badkamer. U kunt met een douchewand uw eigen inloopdouche creëren. Ook is een douchewand nodig voor het tegenhouden van water en warmte. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw douchebeurt.

           Een douchewand is makkelijk te installeren. Des al niet te min zal u een aantal dingen op een rijtje moeten hebben. Afmetingen bijvoorbeeld zijn erg belangrijk. Heeft uw badkamer gekke afmetingen en zijn er geen standaard douchewanden mogelijk voor uw badkamer? Dan kunnen wij ook douchewanden op maat aanbieden! Neem vooral contact met ons op.

           Naast de breedte van de douchewand (op deze pagina 70 cm), is de dikte ook van belang. Hoe dikker het glas, hoe stabieler. U kunt altijd de stabilisatiestang bevestigen aan het glas, dit valt zeker aan te raden voor dun glas rond de 6 mm. Dit is een stang die de douchewand beter op zijn plek houdt. U bevestigt de stang aan het glas en aan de muur of plafond. Deze stang wordt geleverd met uw bestelling en hoeft u dus niet apart te bestellen.

           Douchewand zwart 70 cm

           De douchewand zwart 70 cm is erg populair. Zwarte accenten zijn in de hele badkamerbranche een trend. Een douchewand 70 cm in het zwart heeft zwarte frames om het glas van de douchewand. Dit zal uw badkamer een moderne, industriële look geven! Een douchewand zwart 70 cm is een goede keuze voor uw badkamer als deze al veel bruine, grijze en witte kleuren bevat.

           Glazen douchewand 70 cm

           Een douchewand 70 cm is altijd van glas. Toch zit er nog veel verschillen in het soort glas van uw douchewand. Zo hebben we helder glas, mat glas en rookglas in ons assortiment. Helder glas is normaal glas zoals u het kent. Makkelijk doorheen te kijken en daarom een aanrader als uw badkamer wat klein is. Met een douchewand van helder glas kunt u uw badkamer groter laten lijken. Mat glas is misschien een betere keuze voor u als u van uw privacy houdt. Je kunt er niet doorheen kijken, er zal alleen een silhouet zichtbaar zijn van degene die douchet. Rookglas is waarschijnlijk de minst bekende. Dit is een donkergetint soort glas maar wel transparant. Je kunt er dus wel door heen kijken. Zeker een aanrader als uw badkamer veel zwarte, grijze en witte kleuren heeft!

           Persoonlijk advies

           Heeft u persoonlijk advies nodig? Of stiekem een beetje keuzestress over welke douchewand het moet gaan worden? Neem dan vooral contact met ons op! Wij hebben ervaring en kunnen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Kom langs in onze showroom of stuur Max een berichtje via de chat.

           Scroll naar boven
           Scroll naar top