Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

   Breedte

    Diepte

     Dikte

      Hoogte

       Kleur

        Kleur kast

         Kleur onderkast

          Kleur wastafel

           Kleur zijpanelen

            Maatvoering

             Maatvoering aansluiting

              Maatvoering aanvoer

               It seems we can't find what you're looking for.

               Betonlook tegels

               Betonlook tegels zijn ideaal voor een badkamer of toilet met een industriële sfeer. Deze tegels zijn gemaakt van keramiek maar zijn niet te onderscheiden van beton. Omdat de tegels van keramiek zijn, zijn de tegels makkelijk te onderhouden, slijt- en krasvast en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming. Wanneer u kiest voor betonlook tegels, kiest u voor hip en strak.

               Betonlook tegels achterwand keuken

               Betonlook tegels zijn in er in vele soorten. Zo zijn betonlook tegels geschikt voor zowel de vloer als de muur. Daarnaast zijn betonlook tegels ook populair voor andere ruimtes in uw huis. Betonlook tegels achterwand keuken is een populaire plek om de tegels te bevestigen. Ook in de woonkamer komen betonlook tegens vaak voor. De betonlook tegels die wij verkopen zijn ook voor keukens, woonkamers en wc-ruimtes geschikt. Qua kleuren zijn er veel opties. Om het makkelijk te houden hier een aantal van de meest voorkomende kleuren:

               • Antraciet
               • Beige
               • Grijs
               • Hout
               • Wit

               De kleuren hebben voornamelijk een mat uiterlijk. Hierdoor geven de betonlook tegels een nog stoerder tintje aan uw badkamer. Daarnaast hebben de tegels soms nog een soort design. Denk aan vegen of strepen. Hiermee kunt uw wat meer details aan uw vloer of muur brengen.

               Pvc tegels betonlook

               Pvc tegels staan bekend om de duurzaamheid, sterkte, makkelijk onderhoud en stil. Pvc tegels betonlook staan erom bekend dat ze zeer geluiddempend werken; het verminderd de omgevings- en contactgeluiden. Daarnaast zijn pvc tegels betonlook uitermate geschikt voor vloerverwarming. Om maximaal te kunnen genieten van uw badkamerbezoek is vloerverwarming een mooie toevoeging aan uw badkamer. Met normale betonlook tegels, gemaakt van keramiek, zou dit minder voordelig werken.

               Betonlook tegels 100×100

               De maat van uw betonlook tegels is erg belangrijk. Betonlook tegels 100×100 zijn de meest voorkomende tegels. We hebben nog een aantal populaire maten voor u op een rijtje gezet:

               • Betonlook tegels 60×60
               • Betonlook tegels 120×120
               • Betonlook tegels 90×90
               • Betonlook tegels 80×80

               Het valt u misschien op dat dit alleen maar vierkante tegelmaten zijn. Echter hebben we ook rechthoekige betoonlook tegels, maar deze zijn wat minder populair.

               Persoonlijk advies

               Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dat kunnen we begrijpen. Geen badkamer is immers hetzelfde. We willen u graag helpen. Schroom niet om contact met ons op te nemen. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom!

               Scroll naar top