Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

   Breedte

    Diepte

     Dikte

      Hoogte

       Kleur

        Kleur kast

         Kleur onderkast

          Kleur wastafel

           Kleur zijpanelen

            Maatvoering

             Maatvoering aansluiting

              Maatvoering aanvoer

               It seems we can't find what you're looking for.

               Hangend toilet

               Hangende toiletten zien we steeds vaker. Dat is niet opmerkelijk want ze zorgen niet alleen voor een luxere uitstraling van uw badkamer of wc-ruimte, maar zijn ook nog eens erg praktisch. Doordat het toilet vastzit aan de muur is het makkelijker om de ruimte onder het toilet schoon te maken. U hoeft tenslotte geen rekening meer te houden met een pot die vastzit in de grond waar u omheen moet poetsen.

               Belangrijk om te vermelden: een hangend toilet zal altijd een inbouwreservoir nodig hebben. Een toiletreservoir is een plek waar het spoelwater wordt opgeslagen en wordt vervoerd naar de toiletpot om die schoon te spoelen. Wanneer u kiest voor een hangend toilet zal u dus ook voor een ingebouwd toiletreservoir moeten kiezen.

               Vlakspoel toilet hangend

               Een vlakspoel toilet is een toilet waar de boodschap op een vlakke vlakte neerkomt. Dat is anders bij een diepspoel toilet waar de boodschap meteen in het spoelgat valt. Een reden waarom een hangende vlakspoel toilet populair is omdat er geen spatwater zal ontstaan. Bij een diepspoel toilet kan dit nog wel eens een probleem zijn wanneer de ontlasting op het water valt.

               Voordeel van een diepspoel toilet is dat het een hygiënischere keuze is. De ontlasting zal meteen in het water neerkomen. Bij een vlakspoel toilet zal de ontlasting nog een tijdje blijven liggen op het oppervlakken waardoor het bovendien meer gaat stinken.

               Hangend toilet compleet aanbieding

               Bent u opzoek naar een compleet hangend toilet? Ook die hebben we in de aanbieding. Neem vooral een kijkje bij de toiletsets. Zo hoeft u niet zelf meer de losse onderdelen bij elkaar te zoeken. De toiletsets bestaan uit drie onderdelen:

               • Toiletpot
               • Toiletreservoir
               • Bedieningspaneel

               Persoonlijk advies

               Kunt u niet kiezen? Of heeft u gewoon even advies nodig? Neem alstublieft even contact met ons op. We helpen u graag!

               Scroll naar top