Klantenservice

toon de blokken hulp

Materiaal

  Bouwkwaliteit

   Breedte

    Diepte

     Dikte

      Hoogte

       Kleur

        Kleur kast

         Kleur onderkast

          Kleur wastafel

           Kleur zijpanelen

            Maatvoering

             Maatvoering aansluiting

              Maatvoering aanvoer

               Toont alle 8 resultaten

               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland
               • Direct leverbaar
                Wij bezorgen door heel Nederland

               Toiletsets

               Wanneer u opzoek bent naar een toilet moet u met andere dingen rekening houden dan enkel een toiletpot. Zo heeft u ook een toiletreservoir nodig. Hier wordt het spoelwater in opgeslagen. Om dit reservoir te kunnen besturen heeft u een bedieningspaneel nodig. Dit zijn veel onderdelen om allemaal apart aan te schaffen en we begrijpen dat u daar geen zin in heeft. Daarom hebben we complete toiletsets voor u samengesteld zodat u zich daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Deze toiletsets bestaan uit de volgende drie eerdergenoemde, essentiële onderdelen: toiletpot, toiletreservoir en bedieningspaneel.

               Toiletset zwart

               Zwart is een kleur die steeds gewilder wordt. Logisch vinden wij, omdat zwarte kleuren voor een nieuwe industriële sfeer in uw badkamer zorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een zwarte toiletset voor uw wc-ruimte te kiezen. Mooi kleurcombinaties met zwart zijn de kleuren (hout)bruin, grijs en wit. Houd wel rekening met het feit dat op zwarte badkamer onderdelen sneller kalkaantasting te zien is.

               We bieden overigens niet alleen geheel zwarte toiletsets aan. Er kunnen ook variaties in kleur voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een witte toiletpot met een zwart bedieningspaneel of andersom. Maar een chroom bedieningspaneel in plaats van een zwarte hebben we bijvoorbeeld ook in ons assortiment.

               Het materiaal van toiletsets is van keramiek. Dit materiaal is sterk, slijtvast, krasbestendig én duurzaam. Een keramische toiletpot zonder coating is meestal glanzend. Een pot met coating zal er mat uit komen te zien wat zorgt voor een stoer en industrieel uiterlijk.

               Geberit toiletset

               De toiletsets die wij aanbieden zijn voor een groot deel van het merk Geberit. Het toiletreservoir is van Geberit. Net als het bedieningspaneel. Geberit is een betrouwbaar merk met altijd goede kwaliteit. De toiletpot is van het merk YDAY.

               In de meeste gevallen zijn de toiletpotten van YDAY vlakspoel toiletten. Dit houdt in dat de boodschap op een horizontaal vlak terecht zal komen.  Ook zijn de YDAY-toiletten hangende toiletten. Dit houdt in dat het toilet aan de muur wordt bevestigd. Dit zorgt ervoor dat uw badkamer er luxer uit komt te zien. Daarbij is de vloer in uw badkamer of wc-ruimte makkelijker schoon te maken.

               Ook beschikken de toiletpotten van YDAY over het zogenaamde quick release systeem. Dit is een systeem waarbij de toiletpot eenvoudig kan worden verwijderd en weer kan worden teruggeplaatst. Zo is het makkelijk om even de muur waar de toilet aan hangt schoon te maken.

               Aansluiting afvoer

               Hoe de afvoer van het toilet wordt aangesloten is een keuze voor u om te maken. Wanneer de afvoer zich in de vloer bevindt zal u een AO-aansluiting nodig hebben. Een afvoer in de muur noemen we een PK-aansluiting. De ene aansluiting is niet beter dan de ander, het is slechts afhankelijk van waar de aansluiting in uw badkamer of toiletruimte komt. Voor een hangend toilet (zoals bij onze toiletsets) dient een afvoer aangesloten op de muur te worden (PK-aansluiting).

               Onderhoud

               Voor het onderhoud van een toiletpot geldt eigenlijk hetzelfde als voor de rest van het sanitair. De beste manier om sanitair schoon te maken is met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Denk aan groene zeep bijvoorbeeld. Zuurhoudende middelen worden afgeraden.

               Persoonlijk advies

               Heeft u persoonlijk advies nodig? Dat is geen probleem. Geen badkamer of wc-ruimte is hetzelfde en dat weten wij maar al te goed. Kom gerust langs onze showroom of neem contact met ons op!

               Scroll naar top